Ταλαντούχος, νεαρός και βασικό γρανάζι του Φωστήρα. Ο Βαγγέλης Πίσσας μίλησε στην Άννα Νικολάου για την καλή πορεία της ομάδας στο Πρωτάθλημα, τους στόχους του, αλλά και για την ανάγκη των παικτών να έχουν στο πλευρό τους τους φιλάθλους.

Δύο νίκες και μια ισοπαλία για την ομάδα. Πως βλέπεις αυτά τα αποτελέσματα;

Έχουμε ξεκινήσει αρκετά καλά, είμαστε αήττητοι στο Πρωτάθλημα. Πιστεύω πως το μόνο αποτέλεσμα που μας αδικεί είναι στην 2η αγωνιστική , που θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει μέσα στην έδρα μας. Κατά τα άλλα είμαστε ικανοποιημένοι όλοι και συνεχίζουμε, ακολουθώντας του στόχους της ομάδας.

Μεγάλο διπλό στο Κερατσίνι. Τι συμπέρασμα έβγαλες από αυτό το ματς; Για την ομάδα, αλλά και για σένα τον ίδιο.

Το συμπέρασμα το έβγαλα για όλη την ομάδα. Ότι είμαστε πολύ μαχητικοί ομάδα, παίρνοντας τέτοια διπλά, όπως στην 1η αγωνιστική, έτσι και στην 3η. Και οι δύο ήταν δύσκολες έδρες και δείξαμε ότι μπορούμε να αποδράσουμε από εκεί.

Για μένα, βλέπω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στις ανάγκες της ομάδας, αλλά σίγουρα έχω να βελτιώσω κάποια πράγματα. Μου τα επισημαίνει ο προπονητής κάθε φορά και συνεχίζω.

Είσαι αρκετό καιρό στην ομάδα. Πως βλέπεις την συνεργασία σου με τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα;

Και με τους μικρότερους που ήρθαν και με τους μεγαλύτερους η συνεργασία είναι πολύ καλή. Είμαστε μια οικογένεια! Είναι καλά παιδιά όλοι κι εντάχθηκαν στην ομάδα πολύ γρήγορα.

Ο Φωστήρας είναι μια ομάδα με τον μικρότερο Μ.Ο. ηλικίας στον όμιλο. Θεωρείς ότι είναι αβαντάζ αυτό;

Σίγουρα δεν είναι μειονέκτημα! Αν λειτουργήσουμε με τέτοιο τρόπο ώστε να πάρουμε το καλύτερο από τους μικρούς που έχουμε, είναι σίγουρα ένα καλό πλεονέκτημα για εμάς.

Ποια θεωρείς ως την πιο ανταγωνιστική ομάδα του 5ου ομίλου;

Να σου πω την αλήθεια δεν τις έχω παρακολουθήσει τις ομάδες. Αλλά απ’ ότι έχω ακούσει και η Καλλιθέα είναι πολύ καλή και η Κηφισιά, τώρα κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Εμείς έτσι κοιτάμε, τον αντίπαλο κάθε Κυριακή. Θα δείξει.

Ποιος είναι ο δικός σου στόχος από την παρουσία σου στο Φωστήρα;

Θα ήθελα να βελτιωθώ όσο περισσότερο γίνεται. Εγώ γενικά σαν στόχο στη ζωή μου είναι να κάνω καριέρα στο ποδόσφαιρο. Σε κάθε ομάδα που βρίσκομαι και συγκεκριμένα εδώ στον Φωστήρα που είναι μια ιστορική ομάδα, θέλω να μείνω εδώ, να συνεχίζω να προπονούμαι, να παίρνω παιχνίδια και γιατί όχι κάποια στιγμή να κάνω το επόμενο βήμα.

Τι φανταζόσουν για τον εαυτό σου όταν ήσουν πιο μικρός σε ηλικία;

Πάντα σκεφτόμουν ότι θα είμαι μέσα στο ποδόσφαιρο. Δεν ήξερα αν θα το καταφέρω βέβαια. Πάντα το σκεφτόμουν όμως γιατί το είχα βάλει στόχο. Χαίρομαι που βρίσκομαι σε μια ιστορική ομάδα και κατά κάποιο τρόπο οι κόποι μου έχουν ανταμειφθεί. Συνεχίζω, για το επόμενο βήμα.

Πως βλέπεις το ματς της Κυριακής κόντρα στην Καλλιθέα;

Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Είναι αήττητη και η Καλλιθέα, έχει κάνει το 3 στα 3 μαζί με τον Άγιο Ιερόθεο. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά την Κυριακή. Είμαστε στην έδρα μας, έχουμε πλεονέκτημα σε αυτό. Είμαστε πολύ καλοί στην έδρα μας. Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε.

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας, γενικότερα αλλά και για το ματς της Κυριακής;

Και γενικότερα και για το ματς της Κυριακής, θέλουμε να μας στηρίζουν, το έχουμε ανάγκη! Ο κόσμος για εμάς πρέπει να έρχεται στο γήπεδο και θέλουμε να έρχεται στο γήπεδο. Κάνουμε το καλύτερο κάθε Κυριακή για να έρχεται. Ελπίζω να το βλέπουν αυτό και να έρθουν να φωνάξουν για εμάς.