Με ενθαρρυντική εικόνα στο Α’ ημίχρονο, ο Φωστήρας επικράτησε με 1-0 της Θύελλας Ραφήνας στο μεταξύ τους φιλικό στο «Σπύρος Γιαλαμπίδης».

Οι ποδοσφαιριστές του Πάρη Ανδράλα παρουσίασαν καλή εικόντα στο πρώτο 45λεπτο, πίεσαν τον αντίπαλο, κυκλοφόρησαν σωστά την μπάλα, δημιουργώντας αξιόλογες φάσεις.

Από την πλευρά της η ομάδα της Ραφήνας δεν παρουσιάστηκε απειλητική.

Το νικηφόρο γκολ της ομάδας μας πέτυχε με κοντινό πλασέ ο Ιωαννίδης στο 15′ (1-0), έπειτα από όμορφη ομαδική συνεργασία.

Κατά τη διάρκεια οργανωμένης επίθεσης της ομάδας μας, ο Θέος «έσπασε» την μπάλα δεξιά στον Αλεξίου, ο οποίος έπειτα από μια μικρή κούρσα, έκανε σέντρα ακριβείας στον Ιωαννίδη για το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα, μια σέντρα ακριβείας του Ιωαννίδη και μια κεφαλιά του Μπέλερη που πέρασε ξυστά από το αριστερό δοκάρι, λίγο έλλειψε να διευρύνει το σκορ για τον Φωστήρα.

Στο τέλος του Α’ ημιχρόνου, μια συνεργασία Αλεξίου (σέντρα)- Μπέλερη (κεφαλιά), απείλησε και πάλι την εστία της Θύελλας.

Στο Β’ ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και για τις δύο ομάδες.

Η πιο αξιόλογη φάση του δεύτερου 45λέπτου σημειώθηκε λίγο μετά την έναρξη, όταν ο Μπέλερης, με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας των φιλοξενούμενων, με τον γκολκίπερ της Θύελλας να εκτινάσσεται και να αποκρούει εντυπωσιακά.

Αγωνίστηκαν: Μπαντίκος, Ιωαννίδης, Μπιμπισίδης, Χριστοφιλέας, Αλεξίου, Μαρίνου, Πίσσας, Ντούνιας, Θέος, Μπέλερης, Μπερνιδάκης.

Επίσης: Πασαλημανιώτης, Χρήστου, Κουλούρης, Σερβές, Ραμί, Κόλλιας