Ο 20χρονος μέσος τού Φωστήρα, Βασίλης Κουτσούμπας, λίγο πριν την απογευματινή του προετοιμασία, διέθεσε λίγο χρόνο ώστε να μοιραστεί και την δική του γνώμη επί των ερωτήσεων μας. Ακολουθεί η συνέντευξη.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για την νέα σεζόν;

Όπως όλων, έτσι κι εμένα οι στόχοι μου δεν μπορούν παρά να ταυτίζονται με αυτούς της ομάδας και τού γενικότερου συνόλου. Θέλω να έχουμε μια πολύ δυνατή παρουσία στο πρωτάθλημα κι εγώ προσωπικά να την βοηθήσω να πετύχει το καλύτερο δυνατόν. Αν θα μπορούσα να πω κάτι και σε πιο ατομικό επίπεδο, θα ήταν το να καταφέρω να “εδραιωθώ” στο αγώνισμα.

Ποια είναι η γνώμη σου για τους νέους συμπαίκτες σου;

Η ομάδα κράτησε έναν κορμό από πέρσι, ήρθαν και τα νέα παιδιά τα οποία είναι πολύ καλές παίχτες αλλά και πολύ καλοί χαρακτήρες. Πιστεύω πως θα μας βοηθήσουν πολύ στην δύσκολη σεζόν που έρχεται.

Ποια είναι η άποψη σου για τον προπονητή Θύμιο Γεωργούλη;

Είναι ένας εξαίρετος προπονητής, ο οποίος στηρίζει πολύ κι εμάς τους μικρούς. Μας δίνει κίνητρο, μας βοηθάει, μας δίνει τις ευκαιρίες που πρέπει και όλα αυτά απ’ την αρχή της σεζόν μέχρι και το τέλος. Πιστεύω πως δουλεύουμε πολύ σωστά κι έτσι θα είμαστε έτοιμοι ενόψει της νέας σεζόν.

Αν θα μπορούσες να πεις κάτι στον κόσμο τού Φωστήρα, τί θα ήταν αυτό;

Να μας στηρίξει, όπως κάνει πάντα, να είναι κοντά μας, να κάνει υπομονή. Όπως είπα και πριν, η ομάδα οφείλει να πρωταγωνιστήσει και έτσι εγγυώμαι πως θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να το πετύχουμε αυτό.