Λίγες μόλις μέρες μετά την έναρξη της προετοιμασίας, συζητήσαμε με τον αρχηγό της ομάδας, Αλέξανδρο Κωνσταντινίδη, ο οποίος μας απάντησε σε ορισμένες ερωτήσεις. Ακολουθεί η ολιγόλεπτη συνέντευξη.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για την νέα σεζόν;

Οι στόχοι μου ταυτίζονται με τους στόχους της ομάδας. Αυτός είναι κυρίως η καλή της πορεία δηλαδή. Να καταφέρω σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε ομαδικό όλα όσα θέλει ο Φωστήρας.

Ποια είναι η γνώμη σου για τα νέα πρόσωπα;

Κάποια παιδιά τα γνωρίζω ήδη από παλιά. Πάνω απ’ όλα είναι καλοί χαρακτήρες κι εκεί στοχεύει και η ομάδα. Οι επιλογές που κάνει είναι τέτοιες ώστε τα παιδιά να μπορούν να προσαρμοστούν με τους υπόλοιπους συμπαίκτες αρμονικά. Ποδοσφαιρικά δεν χρειάζεται να πω κάτι. Τους γνωρίζουν σε αυτή την κατηγορία. Είναι πολύ καλοί παίχτες και θα βοηθήσουν σημαντικά. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Έχουν ενταχθεί ήδη στο σύνολο.

Ποια είναι η άποψη σου για τον προπονητή Θύμιο Γεωργούλη;

Δεν χρειάζεται να πω πολλά για τον coach. Ξέρουμε πως τα πολλά λόγια είναι περιττά. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος κι εγώ προσωπικά θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί με έχει στηρίξει πολύ και σε πολλά. Έχει αλλάξει πολλά κομμάτια της ομάδας και έχει προσφέρει όλες του τις δυνάμεις από πρόπερσι που είχαμε αυτή την άσχημη κατάληξη του υποβιβασμού. Κατάφερε και έστησε ένα σύνολο απ’ την αρχή με νέους παίχτες. Για να μπορέσεις να το καταφέρεις αυτό πρέπει να έχεις θέληση και να αγαπάς την ομάδα. Αυτό δείχνει και ο coach. Ότι αγαπάει πολύ τους παίχτες, αγαπάει πολύ τον Φωστήρα και με πίστη και θέληση όλο αυτό τον καιρό έχει στήσει μια υπέροχη ομάδα.

Αν θα μπορούσες να πεις κάτι για τον κόσμο τού Φωστήρα, τί θα ήταν αυτό;

Περιμένουμε να μας στηρίξει, να είναι δίπλα μας. Να δείξει ανοχή και υπομονή γιατί από πέρσι ξεκινήσαμε σχεδόν απ’ το 0. Θα ήθελα να είναι δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια και να ζήσουμε αυτές τις παλιές στιγμές, τις ένδοξες, τού Φωστήρα.