Ο 28χρονος μέσος της ομάδας, Γιάννης Μαρίνου, μετά τον ατυχή τραυματισμό που υπέστη στην προετοιμασία, μας διέθεσε λίγα από τα λεπτά του ώστε να μιλήσει για τον Φωστήρα, τους συμπαίκτες, τον προπονητή και τον κόσμο. Ακολουθεί η συνέντευξη.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για την νέα σεζόν;

Οι στόχοι μου για την νέα σεζόν πρέπει να είναι αντίστοιχοι με την περσινή, δηλαδή να πρωταγωνιστήσουμε. Εγώ θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ και έτσι να είναι αντάξια της φανέλας και τού βάρους της στο νέο πρωτάθλημα.

Ποια είναι η γνώμη σου για τα νέα πρόσωπα στην ομάδα;

Δυστυχώς στην πρώτη προπόνηση τραυματίστηκα, επομένως δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη για τα νέα παιδιά. Μόνο για κάποια με τα οποία είχα υπάρξει συμπαίκτης ή αντίπαλος τα προηγούμενα χρόνια. Έχουν έρθει καλά παιδιά, κυρίως, στα αποδυτήρια και καλοί ποδοσφαιριστές. Πιστεύω θα βοηθήσουν πολύ. Τώρα όλοι θα κριθούμε στο γήπεδο…

Ποια είναι η άποψη σου για την προπονητή Θύμιο Γεωργούλη;

Από πέρσι ήταν προς τιμήν του που κατέβηκε -θεωρητικά- κατηγορία, όμως, έμεινε σε μία ομάδα υψηλού επιπέδου, όπως είναι ο Φωστήρας. Όλο αυτό γιατί πίστεψε στην νέα προσπάθεια που ξεκίνησε η διοίκηση, όπως αντίστοιχα το κάναμε κι εμείς, τα παιδιά που ήρθαμε στην ομάδα. Πιστέψαμε σε μία καινούρια αρχή. Είναι εργατικός, δουλεύει πολύ και με τα μικρά παιδιά. Όπως πέρσι, έτσι και φέτος πιστεύω πως θα παίξουμε πάλι όλοι. Κάποιοι περισσότερο, κάποιοι λιγότερο. Έτσι είναι εξάλλου στο ποδόσφαιρο. Ωστόσο την ομάδα την κάνουν οι 25 παίχτες κι όχι οι 11 που παίζουν εκείνη την ώρα.

Αν έλεγες κάτι στον κόσμο, τί θα ήταν αυτό;

Να φανούμε το ίδιο ανταγωνιστικοί και με ψυχή πρωταθλητή όπως πέρσι. Το αν θα κερδίσεις, είναι πολλές φορές και συγκυρία ή τύχη. Όμως το να παίξεις με καρδιά πρωταθλητή κι ας χάσεις… Ε αυτό είναι στο DNA της ομάδας μας.