Το μεγάλο “ταλέντο” της άμυνας τού Φωστήρα, ο Γιώργος Πανάκης, πέρασε με την σειρά του απ’ το γραφείο Τύπου της ομάδας και μας είπε την γνώμη του για όσα θέλαμε. Ακολουθεί η συνέντευξη.

Ποιοι είναι ο στόχοι σου για την νέα σεζόν;

Οι στόχοι είναι οι ίδιοι με της ομάδος. Ο Φωστήρας είναι μια ομάδα που έχει μάθει να πρωταγωνιστεί, πρέπει να πρωταγωνιστεί. Όσοι φοράμε την φανέλα τού πρέπει μονάχα να έχουμε στο μυαλό μας την νίκη, ανεξαρτήτου κατηγορίας και αντιπάλων.

Ποια είναι η γνώμη σου για τα νέα πρόσωπα στην ομάδα;

Νομίζω ότι οι καινούριοι παίχτες ήταν στοχευμένες περιπτώσεις. Η ομάδα ήξερε πώς έπρεπε να καλύψει τα κενά. Έχουμε έναν έμπειρο προπονητή, μια έμπειρη διοίκηση. Όλοι κρινόμαστε στο τέλος, όμως, νομίζω πως για την ώρα έκαναν πολύ σωστές κινήσεις και θα πάνε όλα καλά.

Ποια η άποψη σου για τον προπονητή Θύμιο Γεωργούλη;

Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, καλός άνθρωπος. Αγαπάει την ομάδα, θέλει το καλό της. Βοηθάει τα νέα παιδιά. Εντάξει… Τί μπορώ να πω τώρα. Ένας προπονητής που έχει δείξει το έργο του, ότι και να πούμε παραπάνω γι’ αυτόν είναι λίγο.

Τί έχεις να πεις για τον κόσμο τού Φωστήρα;

Έχω να πω τα καλύτερα για τον κόσμο της ομάδας. Ο Φωστήρας, όπως έχω ξαναπεί και παλιότερα, είναι μια ομάδα της οποίας τα χρώματα είναι τα αγαπημένα μου ενώ οι ρίζες της είναι κοινές με τις δικές μου. Είναι μια ομάδα προσφυγική, ο κόσμος είναι προσφυγικός. Έχουμε το ίδιο αίμα. Ό,τι και να πω είναι λίγο. Αγαπάω πολύ τον κόσμο, μ’ αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί και θέλω να πιστεύω πως φέτος θα έχουμε περισσότερο καθώς πέρσι ενώ έδωσε το παρόν, κάποιες φορές -προς το τέλος της σεζόν δηλαδή- δεν ήταν τόσος. Φέτος θέλω να πιστεύω πως σε κάθε αγωνιστική θα είναι γεμάτο το γήπεδο.